amsterdam
Persoonlijk

Terug van weggeweest

Haaa! Eindelijk. Ik ben terug van weggeweest. Ik was even “under the radar” (weet niet of je dit zo kunt zeggen maar het klinkt wel leuk) en ik zal jullie vertellen wat ik heb uitgespookt.

Ik heb werkelijk mijn laptop twee weken lang niet open gehad. Ik was zo moe van al het werken dat ik geen puf meer had om ’s avonds of op mijn enkele vrije dag achter mijn laptop te kruipen. Ik ben namelijk ergens anders begonnen met werken, maar moest bij mijn andere werk ook nog ‘uitwerken’. Wat betekende dat vorige week er zo uit zag voor mij: ma vrij (jippie! na 4 dagen werken), di-woe-do bij mijn nieuwe werk, vrij-zat bij mijn oude werk. En elke avond ook nog activiteiten, al waren die erg leuk hoor! Maar alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik geen tijd had voor een blogske.

Ik begon er een beetje tegenop te zien om een blog te plaatsen, ik dacht: “Ik heb het nu alweer zo lang laten liggen” en “Misschien schrijf ik ook wel helemaal niet leuk”. Toen las ik eergisteravond weer even een blogje van mijn vriendin Bente over “Niet denken maar doen” en ik had echt het gevoel alsof het op dat moment speciaal voor mij was geschreven (lees: dat is natuurlijk helemaal niet zo, maar dat gevoel had ik). Ik besefte mij opeens dat ik altijd veel nadenk, maar uiteindelijk weinig actie onderneem. Ik wil niet later in mijn oma-stoel zitten en denken: wat als?.. Dus weer een blogje! En meteen een ritje geregeld via een vriend van Bente om mee te rijden naar ons gezellige vrienden weekend ergens in de buurt van Eindhoven (wat een durfal ben ik toch) ook onder het mom van: als je het alleen maar denkt, gebeurt er niks!

Nog meer terug van weggeweest. Ik was al heel lang niet meer uit geweest en had afgelopen vrijdag een verjaardag van een goede vriendin. De verjaardag vond plaats in het Vondelpark met de nodige hapjes en alcoholische versnaperingen. Aangezien mijn horloge het niet meer doet (lege batterij?) en ik mijn telefoon in mijn rugzak had zitten, heb ik de hele avond niet op mijn telefoon gekeken. Bij de vraag: ga je nog even mee een drankje doen? Zei ik dan ook volmondig: JA TUURLIJK! Mijn uitgaans-modus was opeens weer terug van weggeweest. Eenmaal aangekomen bij de kroeg ergens in de Westerparkbuurt, kwam ik erachter dat het al bijna half 2 ’s nachts was. Als je de dag erna vrij bent is dat natuurlijk niet zo’n probleem, echter moest ik om 7.00 mijn bed uit (na iets minder dan 4 uur slaap). Ik was in de veronderstelling dat ik het met een beetje brakheid prima kon overleven. Ik heb geen spijt van de super leuke avond, maar het was op mijn werk echt een terror-drukke-dag (nog nooit zo druk gezien wow!) en mijn brakke koppie + maag vonden dat toch niet zo fijn. Er was blijkbaar een speciaal evenement in het hotel waar ik werk en op Facebook stonden er 4000 man op attending, ik denk dat zeker de helft ook echt even langs is gewipt voor een latte machiato of een verse muntthee. Achja, toch overleefd! Daarna was ik echter te moe om nog met vriendlief uit eten te gaan (ik had 11 uur gewerkt whaaatttt). De arme schat zat netjes op mij te wachten en had er helemaal zin in. Gelukkig kon hij nog even zijn ei kwijt door lekker met zijn vrienden de stad in te gaan en wat gezelligheid op te zoeken, de gezelligheid was bij mij namelijk ver te zoeken. Om het goed te maken zijn we zondag avond lekker uit eten geweest bij Tuin 10 in de Jordaan. Tip van een collega van mij, zeker een aanrader! Ik had een heerlijke (vega) risotto met groene asperges en paddestoelen hmmmmm! Voor de vleeseter (lees: mijn vriend) was er overigens ook genoeg keuze.

Vanaf nu ben ik altijd op donderdag en in het weekend vrij. Ik heb lang uitgekeken naar wat meer vastere werktijden en echt vrije dagen. Ik weet ook dat ik begin augustus mijn maar liefst 6 vakantiedagen mag opnemen en ons idee is om een reisje naar Spanje te boeken, zin in! Hopelijk dus meer blog tijd (bloggen en blogjes lezen! heb het bewaren van blogs nu ook ontdekt op Bloglovin’ jaja) in het verschiet en ook tijd om weer verder te solliciteren, op zoek naar een droombaan. Komend weekend ga ik een mini-vakantie tegemoet, samen met een groep vrienden in twee huisjes op een Landal green park. We gaan dan naar het festival ‘We are electric’. Niet echt mijn muziek, maar het gaat mij ook meer om de gezelligheid. Komend weekend ben ik dus weer even “under the radar”. Maar niet getreurd, ik zal daarna verslag doen van het leuke (ja het wordt super) weekend.

Zijn jullie wel eens “under the radar” ?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Dina juni 17, 2015 at 7:38 am

  Ook wel even lekker toch, niet bloggen? Ik heb daarna altijd heel veel inspiratie. Wat fijn trouwens dat je nu wat meer vrije tijd hebt, heerlijk. :)

  • Laura Shanna
   Reply Laura Shanna juni 23, 2015 at 10:35 pm

   Ja heerlijk! Na even goed ontspannen heb ik ook weer inspiratie! Kijk wel uit naar mijn meer vrije tijd :) gister de hele dag gelanterfanterd met een vriendinnetje, zo fijn :) was weer eventjes under the radar hihi

 • Reply Bente juni 17, 2015 at 9:18 am

  Ha, het is alsof ik ons gesprek van gisteren weer herbeleef 😉 Ik ben zeker wel eens under the radar, niks mis mee!

 • Reply Ysanne juni 20, 2015 at 8:58 pm

  Haha welcome back! Klinkt inderdaad heel druk allemaal, maar ook heel leuk :) Fijn dat je nu iig van je oude werk af bent (ofja af, alsof het zo stom is, maar dubbel 2 baantjes doen lijkt me gewoon heel druk). Ik wil ook wel eens under the radar zijn, maar dan ben ik bang dat ik het bloggen dan niet meer kan oppakken. Wat betreft mijn telefoon, die leg ik wel eens under de radar (#trots).

  • Laura Shanna
   Reply Laura Shanna juni 23, 2015 at 10:36 pm

   Ja super fijn om vanaf nu wat meer vrije tijd te hebben! Haha telefoon soms wegleggen lijkt me al een goed begin voor under the radar zijn! Ik vind het heerlijk om soms even helemaal niet bereikbaar te zijn :)

 • Reply Raounak juli 10, 2015 at 8:39 pm

  Twee weken lang geen laptop kan ook een opluchting zijn! Heerlijk even niets. Maaar goed dat je terug bent!

  • Laura Shanna
   Reply Laura Shanna juli 12, 2015 at 1:59 pm

   Na mijn laatste blog ben ik meteen weer even “under the radar” gegaan haha. Vandaag ga ik weer eens een blog schrijven :)

  Leave a Reply